Emiel bedankt! En wie neemt het stokje over?

Emiel is al weer jaren de grote kracht achter alle wedstrijden die we bij Ciko’66 organiseren. Hij meldt deze evenementen aan bij de Atletiekunie, deelt de disciplines in, zorgt ervoor dat deelnemers zich kunnen inschrijven en zit op de dag zelf achter de wedstrijdtafel om uitslagen te verwerken. Emiel heeft aangegeven dat het een mooi moment is deze taak door te geven aan een opvolger.

Om te beginnen natuurlijk super bedankt Emiel namens iedereen die afgelopen jaren heeft deelgenomen aan competities of clubkampioenschappen.

En nu natuurlijk de grote logische vraag: wie neemt dit van hem over? Het liefst meerdere enthousiastelingen want de wedstrijdcommissie wordt op dit moment bemenst door mensen die hier eigenlijk niet inzitten.

In grote lijnen is het wedstrijdsecretariaat op jaarbasis verantwoordelijk voor het organiseren van ca. 4 evenementen (3 competitiedagen en 1 clubkampioenschap). Dit start in April en eindigt begin oktober. Wil je inhoudelijk meer hierover weten, stuur een mail naar het wedstrijdsecretariaat en verbind jezelf aan een van de kerntaken van onze vereniging.

Dit vind je misschien ook leuk...