Ontmoet Ciko-topper Jasmijn Lau live

Lau rechts

Langeafstandsloopster Jasmijn Lau (lid van CIKO’66) is hoofdgast in het Runcafé op 11 september in Showroom Arnhem. De twintigjarige Lau veroverde deze zomer brons op de 10.000 meter tijdens de Europese kampioenschappen onder 23. Afgelopen winter kwam Lau voor het eerst uit bij de senioren en werd meteen Nederlands kampioen cross en tweede op het NK halve marathon.

Het Runcafé is hét inspiratie- en ontmoetingsmoment voor alle hardlopers in Arnhem en daarbuiten. Van beginner tot ervaren marathonloper, trailcrack tot baanatleet, amateur tot pro; iedereen is welkom op 11 september. “Run to remember freedom” is het thema tijdens deze editie van het Runcafé. Er wordt gevierd dat we in vrijheid kunnen hardlopen en er wordt vooruitgeblikt op de Bridge to Bridgeloop, die dit jaar extra uitpakt vanwege 75 jaar Market Garden.

Naast de hoofdgast kun je tijdens het Runcafé inspirerende hardloopfilmpjes zien, komen enkele lopers uit de running community vertellen over hun zomeravonturen, staat Bart te Riele als columnist op het podium én worden onze voorzitters Wouter & Judith op het podium bevraagd over onze mooie community: de atletiekvereniging!

De avond wordt afgesloten met een gezellige runnersborrel. En neem ook je vrienden, trainingsmaatjes, buren en familie mee!

Lau links naast Daphne Schippers

Dit vind je misschien ook leuk...