Stedenfinale overwinning voor de trio’s

winst bij de stedenwedstrijden

Afgelopen zaterdag wonnen twee trio’s, De jongens C2 en de Meisjes D2 de Stedenfinale in Nijmegen.

Jongens C2

Thijs, Sam en Jurre ontspannen maar met een duidelijk doel hadden zware concurrentie van de jongens uit Deventer. Verspringen gaf uiteindelijk de doorslag waar de jongens van Ciko 5 punten uitliepen op Deventer en met 3 punten verschil de overwinning opeisten. Nou ja opeisen, dat moest uiteindelijk Steffan doen. Op de foto’s van de prijsuitreiking staat nu een lachende trainer.

Meisjes D2

Ook al een drietal dat er met een overwinning van door ging. Tegen een overmacht van meiden uit Nijmegen (9), Wijchen (9) en Apeldoorn (4) bleven de Wiep, Suze en Merel moeiteloos overeind. Hoogtepunt van de dag was het speerwerpen waar Wiep en Suze na 2 worpen beide een meter of 7 voorsprong hadden op de rest van het veld. Wiep (32 meter 16) kon in haar laatste worp haar vorige niet overtreffen. Suze wel: 39 meter 35 cm! De beste seizoensprestatie van Nederland en een nieuw clubrecord.

Ook bij de Jongens D en de meisjes D1 zijn er meerder persoonlijke records gesneuveld. Sativa mocht, in afwezigheid van de meiden die naar De nationale C/D meerkamp waren, in haar 1-tje de kleuren van Ciko verdedigen bij de C meiden. Ze pakte de winst op de 600 meter en verbeterde op de andere onderdelen haar pr.

Jongens C2 in actie op de stedenwedstrijd

Dit vind je misschien ook leuk...