‘Summer Social’ op de woensdag

05/07/2023, door Arno Neuteboom

Alweer een aantal jaren organiseren de loopgroepen op de woensdagavond (de Bos&Weg groep en de Herstart&Herstel groep) een gezamenlijke BBQ-avond in de kantine en op het terras van Ciko’66. Dit noemen we de ‘Summer Social’: een gezellig samenzijn na een korte training onder het genot van een (BBQ-)hapje en drankje. Dit doen we altijd aan het eind van het loopseizoen vlak voor de zomervakanties; dit betekent echter niet dat er een zomerstop geldt voor de trainingen want die gaan gewoon het hele jaar door.

Dit jaar hebben we onze ‘Summer Social’ op woensdag 5 juli gehouden.
Het dreigde aanvankelijk letterlijk een stormachtige editie te worden want zomerstorm Poly kwam precies op deze dag op bezoek in Nederland. Gelukkig ging de wind op tijd liggen en werd het s’avonds nog prima weer om buiten te vertoeven.

Met 23 personen was het een grote opkomst waarbij iedereen wel een taak op zich nam: gerechten meebrengen, spullen klaarzetten, bardienst, foto’s maken, spullen opruimen, afwassen.

Het liep allemaal heel gesmeerd. Kortom, het getuigt van een goede teamgeest; dus niet alleen tijdens een training maar ook daarbuiten!
We kunnen met z’n allen op een gezellige en geslaagde avond terugkijken. Dit smaakt naar meer en er is genoeg animo om daar volgend jaar weer een vervolg aan te geven. Maar dan zonder zomerstorm graag…

Dit vind je misschien ook leuk...