UPDATE NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN ATLETIEK

De Atletiek Unie heeft het geweldige nieuws bekend gemaakt dat de AA Drink Nederlandse Kampioenschappen Atletiek doorgang kunnen vinden. Dit besluit houdt in dat onder strikte voorwaarden, met toestemming van de lokale autoriteiten en volgens het landelijk beleid, alleen het topsport evenement voor senioren kan plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn. Zonder publiek wel mogelijk om het  thuis via livestream te volgen.

·         13 en 14 februari de NK Meerkamp

·         20 en 21 februari de AA Drink NK Atletiek

  • ASICS NK Junioren & Masters gaat niet door
    Bovenstaand besluit betekent helaas dat er in 2021 geen NK Indoor Atletiek zal plaatsvinden voor zowel de junioren (U18 en U20) als de masters.
  • NK Cross, NK 10km en NK halve marathon
    Bovengenoemde Nederlandse Kampioenschappen zullen niet plaatsvinden op de oorspronkelijke data in het voorjaar van 2021. Zo worden de NK Cross ondergebracht bij de Warandeloop in november. Voor het NK 10km en het NK Halve Marathon wordt nog gekeken naar een alternatief. Tevens zal de NK Werpvijfkamp, om organisatorische redenen en in overleg met de organisatie, worden verplaatst naar het najaar. Wanneer de datum bekend is, communiceren we dit op www.atletiek.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...