Corona-update 14 januari

Zoals te verwachten en te begrijpen, heeft het kabinet besloten de lockdown te verlengen tot 9 februari. Op 2 februari 2020 zal de volgende persconferentie met hopelijk beter nieuws komen.

Wat kijken wij weer uit naar het normaal beoefenen van onze mooie sport, het samenzijn voor en na de trainingen. Gewoon weer samen genieten en praten over atletiek, de wedstrijden op het terras of in de kantine.

Hierbij nogmaals de maatregelen voor onze vereniging:

§  Alle leden van boven de 18 jaar mogen maximaal met twee personen trainen die onderling 1.5m afstand houden. Je hoort van je trainer op welke manier jouw training door kan gaan.

§  Leden tot 18 jaar kunnen buiten blijven trainen in groepen. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

§  Ouders kunnen alleen halen en brengen en mogen niet op de baan komen.

§  Het krachthonk wordt gesloten tot en met 19 januari.

§  Het clubhuis en de kantine blijven gesloten.

Als bestuur hopen wij dat je ondanks de huidige maatregelen nog veel kan genieten van de sport die ons verenigt. Wij zien er zelf naar uit, wanneer het moment daar is, om een groot CIKO-feest te organiseren voor de gehele vereniging. Wil je meehelpen met de organisatie mail dit dan door aan Info@ciko66.nl

Vriendelijke groet namens het bestuur.

Dit vind je misschien ook leuk...