Ciko zoekt een trainingscoördinator

Ciko zoekt een trainingscoördinator. Hieronder vacaturetekst. Meld je aan of wijs het bestuur op mogelijke kandidaten. Heb je zin in deze uitdaging of ken je iemand neem dan contact op via ons mailadres info@ciko66.nl:

Trainingscoördinator Ciko ’66
Samen met jouw communicatievaardigheden en affiniteit met atletiek kunnen wij onze atletiektrainingen verder ontwikkelen. Atletiekvereniging Ciko ‘66 is een bloeiende en warme vereniging waar de leden zich prettig voelen. De atletiekbaan ligt op een mooie plek in Arnhem-Noord waar dagelijks atleten sporten, van recreant tot topatleet. Ciko ‘66 heeft 600 leden en een actief bestuur. Als aanvulling op ons team, om het trainingsprogramma verder te ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een coördinator van ons trainerscorps. Zijn wij opzoek naar jou?

De functie
In deze functie ben jij de spin in het web, je bent de verbindende factor tussen de verschillende trainingsgroepen. Jouw voornaamste doel is om de kwaliteit van de trainers te versterken door het organiseren van bijscholing, het geven coaching en het opzetten van een doorlopende leerlijn in de opbouw van techniek van de atleten, zodat de verschillende trainingsniveaus goed op elkaar aansluiten. Dit geldt voor alle groepen, van pupil tot senior en van recreant tot toptrainer. Ook zorg jij ervoor dat alles pedagogisch verantwoord verloopt.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zelfstandig is, stevig in zijn/haar schoenen staat, goed kan coördineren en op divers niveaus in gesprek gaat met de trainer(s). Je bent een echte verbinder en je hebt visie op het gebied van training geven. Verder ben jij een echte teamplayer en houd jij je aan de gemaakte afspraken. Daarnaast ben je beschikbaar in de avonduren, zodat je aanwezig kan zijn tijdens trainingen.

Wij bieden
Je komt terecht bij een leuke vereniging met een gezellige sfeer en een mooie baan. De vereniging staat open voor vernieuwing en wil graag vooruit, daarom krijg jij de ruimte om hieraan bij te dragen met je eigen ideeën. Binnen deze functie is er ook de mogelijkheid om je uren gedeeltelijk flexibel in te delen.

Jij biedt
Uitstekende communicatievaardigheden, aanpassingsvermogen en empathie. Je hebt kennis van de atletieksport en je bent bereid om scholing te volgen. Verder sta je nieuwe ontwikkelingen niet in de weg, maar zoek je de vernieuwing juist op.

De verenigingafspraken
Het betreft een functie van 8 uur per week (avonduren). Vergoeding in overleg.

Heb je zin in deze uitdaging neem dan contact op via ons mailadres info@ciko66.nl

Dit vind je misschien ook leuk...