Wilko Bedankt!

Door: Mart van de Leur.

Woensdag avond 29 juni 2022 hebben de woensdagavond loopgroepen plus oud-leden van Ciko’66 alvast afscheid genomen van de trainingen van Wilko Melenhorst. Wilko is ongeveer 11 jaar trainer geweest van deze loopgroep en gaat per 1 augustus stoppen als trainer. Deze periode hebben we feestelijk afgesloten met een korte training en een BBQ in ons clubhuis op Valkenhuizen.

Het plotselinge bericht dat Wilko ging stoppen als trainer kwam voor velen van ons onverwachts en riep de vraag op hoe nu verder? We vinden het allemaal jammer dat Wilko stopt en kijken terug op vele gezellige, sportieve en enerverende trainingen en overige activiteiten. Tijdens de trainingen moesten we wel eens afzien, maar Wilko wist ons altijd wel op te peppen en te stimuleren om door te gaan.

We hebben genoten van zijn trainingen die naast de krachttraining, loopschooltraining en duurloopje ook vele spelelementen in zich hadden zoals de loopjes met de dobbelstenen waarbij groepjes d.m.v. 2 dobbelstenen een route en een score dobbelde. Het groepje dat als eerste 30 punten bij elkaar had gelopen was de winnaar.
Dit bleef altijd een zeer geslaagde training.

Wilko is tijdens deze BBQ al vele malen bedankt voor zijn inzet als trainer. Nu nog één keer in het Ciko-nieuws, Superfijn Wilko dat je onze trainer bent geweest, dank daarvoor en heel veel succes!

Namens: woensdagavond loopgroepen

Dit vind je misschien ook leuk...