Zo word je lid

De meeste mensen maken met ons kennis via gratis proeftrainingen. Dat is praktisch en comfortabel.  Maar wanneer u dat wilt, bijvoorbeeld omdat u CIKO ’66 al kent, kunt u uiteraard direct lid worden.

Kennismaken

U neemt contact op met de trainers per e-mail naar info@ciko66.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om u te helpen een groep te kiezen waar u bij kunt starten. Of u komt naar Valkenhuizen, naar onze kantine en vraagt naar een trainer.

Gratis meetrainen

In uw gesprek met de trainer heeft u een groep gekozen die bij uw niveau en wensen past. Wij geven u de naam van de trainer, u komt naar de training, de groep zal u verwelkomen, u traint (vier keer gratis) mee en vormt uw mening. Probeer gerust verschillende groepen uit.

Lid worden

Wanneer u besluit lid te worden, vragen wij u het inschrijfformulier in te zenden. Het online formulier vindt u  hier. Het is ook te verkrijgen in de kantine. Het ingevulde formulier kunt u meebrengen bij de eerstvolgende training en afgeven in de kantine, of zelf opsturen naar de ledenadministratie@ciko66.nl.

Uw lidmaatschap gaat in per de datum die u heeft ingevuld. U wordt automatisch eveneens lid van de Atletiekunie.

Wij raden u aan één trainingsgroep als uw vaste groep te kiezen, want ook gezelligheid en saamhorigheid dragen bij aan uw plezier.

Een vrijwillige rol

Het lijkt zo gewoon en …. het is ook gewoon: bij een vereniging dragen alle leden bij. Uw lidmaatschap maakt van u tevens een vrijwilliger. Bij de pupillen en junioren zijn de ouders vrijwilliger. Het meeste werk is eenvoudig en wij doen de klus als het kan met twee of meer mensen, dat maakt het gemakkelijk, snel en leuk. Lees er hier meer over.

Wijziging met betrekking tot uw lidmaatschap

Stuur een bericht aan de Ledenadministratie per e-mail naar ledenadministratie@ciko66.nl.