Ciko-toppers aan start EK Cross

Ciko-topers Jasmijn Lau en Anna Hightower doen mee aan de EK Cross. Het bestuur en alle leden wensen ze een goede en vooral ook top-race toe! We zullen ze met veel spanning volgen.

Dit jaar is het EK Cross in Nederland op een unieke locatie Safaripark Beekse Bergen. Maak het daar mee en schreeuw onze Ciko ‘66 helden Jasmijn Lau en Anna Hightower naar een goede prestatie.  Op het programma van dit EK Cross staan wedstrijden voor mannen en vrouwen in de categorieën senioren, onder 23 jaar en onder 20 jaar en met als afsluiter de spectaculaire mixed relays. Het onverharde parcours van het EK cross is circa 1.500 meter lang en loopt geheel over het terrein van Safaripark Beekse Bergen.

Het startschot van de SPAR European Cross Country Championships is de openingsceremonie om 10.30 uur. De atleten in de leeftijd onder de 20 en 23 jaar komen in de ochtend in actie. Jasmijn en Anna starten om 10:45. In de middag vindt de strijd om de Europese titels bij de vrouwen (13.35 uur), de mannen (14.10 uur) en de gemixte estafette (14.55 uur) plaats. Het volledige programma van het EK Cross is hier te vinden. Als Atletiekunielid koop jij je tickets met korting voor slechts €10,-. Hiervoor heb je alleen je Atletiekunie lidnummer nodig. Klik hier om naar de ticketshop te gaan.

Voor meer informatie zie http://www.tilburg2018.nl.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...