Gelderlander lovend over Cikosite

ARNHEM- Mooi stuk over de Cikosite in de Gelderlander. ‘De site straalt uit dat je bij Ciko wilt horen’, aldus de krant.

website_gelderlander

De site is als een tienkamp, schrijft de krant, er is veel en voldoende te beleven. ‘En belangrijk: ze is actueel’. Als puntje van de kritiek geldt onder andere de tijdlijn die stopt in 1974. We zullen hem als webredactie even offline zetten tot hij geactualiseerd is.

Complimenten
De krant heeft verder complimenten voor de mobiele versie: ‘heel gebruikersvriendelijk’. De Gelderlander: ‘Op de site foto’s van het jubileumfeest. Zo veel foto’s, zo veel sportende en feestende mensen, zo veel vreugde. Het straalt uit dat je bij Ciko66 wil, moet horen’. Dat laatste klopt natuurlijk als een bus.

Webmasters gezocht
Wie wil bij dit ‘winnende team’ horen? Vind je het leuk om stukjes te schrijven? Heb je creatieve ideeën met wat we nog meer met de site kunnen? Laat het ons weten middels een mailtje. Een ding is zeker: je leert snel op een leuke manier de ins & outs van Ciko kennen en het staat nog goed op je cv ook…

Dit vind je misschien ook leuk...