Indrukwekkende opkomst bij Tommy BeusRun

Zondag 3 juli, Bredevoort

Dat er veel lopers op Tom’s wedstrijd af zouden komen, verwonderde niet. Het was mooi om te zien hoeveel mensen met hem weglopen. Heel veel omhelzingen, high-fives en ook tranen. Tom is ziek, maar het maakt hem strijdbaar. Hij wilde graag een wedstrijd organiseren waarbij geld wordt opgehaald voor het KWF.

Samen met zijn trainer en vriend Titus Fierkens en heel veel vrijwilligers, heeft hij in 6 weken tijd een complete wedstrijd uit de grond gestampt. Een 5 en 10 kilometer, meer dan 450 lopers inclusief regionale en nationale top en superstrak georganiseerd.

Het kon niet anders dan een stralende dag worden. Er werd hard gelopen. Heel hard zelfs. Maar je voelde dat dat er niet eens zo toe deed. Belangrijkste was dat er zoveel mensen waren met allemaal hetzelfde doel: Tom steunen en laten zien dat je er nooit helemaal alleen voor staat.

De prijsuitreiking met alle nummers 1, 2 en 3, in het midden Tom samen met z’n vrouw en ‘you’ll never walk alone’ uit de speakers. Het was een indrukwekkend moment.

Wat ongetwijfeld iedereen hoopt is dat de Tommy BeusRun een blijvertje is en dat Tom er nog vaak bij zal zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...