Lezing Sport & Voeding

Maandag 3 april geeft Andrea Deelstra bij Ciko een lezing over Sport & Voeding. Andrea Deelstra is 8-voudig Nederlands kampioen (op de marathon, halve marathon, cross, steeple chase en 5000m baan). Ze nam deel aan de Spelen van Rio (2016) en Tokio (2021) en richt zich nu op de Olympische Zomerspelen van Parijs (2024). Ze heeft een ALO-diploma (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) op zak, veel ervaring in meerdere onderwijsvormen en als topsporter natuurlijk een enorme hoeveelheid kennis en praktische tips om met ons te delen.

In een lezing van een uur vertelt ze ons alles over sport & voeding en hoe zij hiermee omgaat. Denk aan vragen als: hoe haal je voldoende energie uit voeding? Wat heb je nodig, wanneer en waarom? En voeding voor, tijdens en na de training en wedstrijd.

Voor het geven van de lezing vraagt Andrea een bijdrage waarmee ze haar reis naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs kan financieren (denk aan kosten voor trainingsstages, medisch en verzorging -trainingsbegeleiding, alternatief trainingen, reiskosten, sportvoeding, schoenen, etc.). Daarom vragen wij  €7,50 voor deelname aan deze lezing. Thee en iets lekkers zijn hierbij inbegrepen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18:45 – 19u: inloop met thee en iets lekkers
  • 19 – 20u: lezing Andrea
  • 20u: borrel en mogelijkheid tot vragen stellen (Andrea zal hiervoor tot 20:30 aanwezig zijn)

Aanmelden

Om het te kunnen bekostigen hebben we minimaal 15 deelnemers nodig om de lezing door te kunnen laten gaan. Deelnemen en betalen kan via onderstaande link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=opn5UGKKSaWC0-mxg56F2A

Hopelijk zien we jullie dan!

Groeten van het activiteitenteam

(header foto is gemaakt door Katie Chan, zie origineel)

Dit vind je misschien ook leuk...