Nieuwe trainer A1-pupillen

Even voorstellen! Ik ben Melanie de Vries, 23 jaar, woonachtig in Arnhem en sinds oktober trainer van de A1-pupillen op de dinsdag.

Ik kwam zelf pas op atletiek bij de C1-junioren. Ik woonde in Harderwijk en kwam uit voor AV Athlos. Ik ontdekte al snel dat mijn passie bij atletiek ligt. Vooral de sprintnummers zijn mijn favoriet. Bovendien bleek dat ik talent had voor de 400 meter (55.96). Op topsportniveau heb ik dit verder opgepakt onder leiding van Betty Hofmeijer (Team SOTRA in Apeldoorn). Ik heb een aantal mooie plakken gehaald bij wedstrijden en heb nog clubrecords bij AV Athlos staan.

De passie is altijd gebleven en ik kijk nog graag naar atletiek. En wat is er nu mooier dan het kunnen doorgeven van je passie? Daarom ben ik begonnen als trainer bij Ciko’66. Het is een leuke uitdaging om techniek op een speelse manier over te brengen. Ik geniet er enorm van om met de kids bezig te zijn en ze meer te kunnen bijbrengen van onze prachtige sport!

Dit vind je misschien ook leuk...