Tom van Beusekom

Tom is een aantal jaar geleden zijn hardloopcarrière begonnen bij Ciko in de groep van Paul van Rooyen. Veel lopers uit die groep zullen Tom nog heel goed kennen: altijd met een grote glimlach en altijd positief en geïnteresseerd. Tegenwoordig loopt hij bij Atletiekvereniging de Liemers bij Titus Fierkens.

Onlangs kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek is verklaard. Stil zitten doet Tom sinds die tijd absoluut niet.

zoals hij zelf zegt

Zoals de meesten wel weten ben ik ongeneeslijk ziek verklaard. Ik wil door het organiseren van een hardloopwedstrijd nog een statement maken en aandacht vragen voor het KWF en voor de loopsport in het algemeen en in het bijzonder voor mijn trainer en goede vriend Titus Fierkens, waar ik in mijn actieve hardloop carrière veel aan te danken had.
Deze hardloopwedstrijd zal plaatsvinden op 3 juli aanstaande in Bredevoort, start en finishplek is de Intratuin. Kosten van deelname aan zowel de 5 als de 10 kilometer bedraagt € 15,00. De opbrengst van deze loop zal verdeeld worden over: KWF Kanker Bestrijding, Titussport en Running Team Liemers.

Help je mee om de TommyBeusRun een succes te maken? Aan de run zit ook nog is een goed doel, schrijf je dus snel in en deel dit bericht met al je hardloopvrienden.

Je kunt voorinschrijven t/m 2 juli 2022 (23:59 uur) kosten zijn 15,- euro ten bate van de goede doelen! Daarna kan je nog na-inschrijven tot 10min voor de te lopen afstand ter plaatse.

Lees ook het artikel op OmroepGLD

Dit vind je misschien ook leuk...