Wijziging toegankelijkheid Ciko-accommodatie vanaf week 20

Het Sportbedrijf Arnhem gaat een extra hek met toegangssluis plaatsen in de doorgang van de parkeerplaats naar de atletiekbaan. In de bijgevoegde PDF lees je waarom dit wordt gedaan. Het plaatsen van het hek is gepland in de week van 13 mei.

Als het hek gesloten is en je kunt (past) niet door de sluis, dan raadt het Sportbedrijf aan de hoofdingang te gebruiken. We krijgen een beperkt aantal sleutels waarmee we het hek kunnen openen. De sleutels hangen in een (PIN beveiligd) kluisje bij het hek en in de keuken. Een aantal vrijwilligers krijgt een sleutel en/of de PIN-code voor het sleutelkluisje.

Het plaatsen van het extra hek met toegangssluis heeft helaas grote invloed op de toegankelijkheid van Ciko. We hebben ons als bestuur van Ciko tevergeefs sterk gemaakt de plannen aangepast te krijgen omdat we problemen voorzien voor rolstoelers en minder validen, fietsers, grote groepen die naar de training gaan en ervan terugkomen. Daarbij maakt dit tweede hek de doorgang nog minder vriendelijk en open dan deze nu al is. Dit neemt niet weg dat het hek er simpelweg gaat komen en we moeten proberen het beste ervan te maken.

Wij blijven in gesprek met het Sportbedrijf over de gevolgen die dit heeft voor Ciko. In de tussentijd vragen we om ongewenste, onveilige, beperkende situaties die jullie ondervinden als gevolg van de toegangssluis aan ons te melden via secretaris@ciko66.nl, bij voorkeur met een foto of filmpje van de betreffende situatie.

We hopen op jullie begrip en medewerking.

Hartelijke groeten, namens het bestuur Ciko’66,
Thimo Jansen