Corona-update: Ook meer vrijheid voor alle CIKO leden!

Afgelopen week heeft de overheid meer versoepeling uitgesproken rondom sport. Het bestuur wil n.a.v. deze versoepeling graag de volgende informatie met jullie delen:

Kantine, toiletten en douches, krachthonk
Zoals tijdens de ALV is besproken: de kantine kan door alle hygiëne- en horecamaatregelen alleen open als er vanuit de vereniging mensen zijn die dit samen op willen pakken. Voor het bestuur zelf is het onhaalbaar om dit zelf te doen. Dus wil je graag dat de kantine voor 1 september al open gaat? Dien een mooi voorstel/plan in bij het bestuur en verzamel handen om mee te helpen (het bestuur denkt natuurlijk altijd mee!)
Voor 1 september zal het bestuur met een plan van aanpak komen om het gebruik van de kleedkamers/toilet en kantine te waarborgen tijdens de nattere/koudere seizoenen.
Douches en toiletten op Valkenhuizen kunnen weer gebruikt worden.
Ook voor in gebruik nemen van het krachthonk dienen trainers samen een plan in de dienen om de maatregelen die ook gelden voor de binnensport/sportscholen te kunnen waarborgen.

Afstand houden
Tijdens de training hoeft niemand meer 1.5m afstand te houden. Voor en na de training is het van belang dat iedereen van 18 jaar of ouder de 1.5m afstand weer in acht neemt.
Ook mogen ouders vanaf woensdag 1 juli tot aan de zomervakantie weer komen kijken bij de training van hun kinderen. Wel belangrijk dat jullie de algemene regels in acht nemen en 1.5m afstand van elkaar en van de trainers houden. Houdt bovendien je mail goed in de gaten, want de pupillentrainers gaan iets heel leuks organiseren voor de laatste training voor de zomervakantie!

Trainen tijdens de zomervakantie
Voor pupillen stopt de training in de zomervakantie. Bij de junioren en senioren en loopgroepen zullen trainers inventariseren of er behoefte is om door te trainen in de zomervakantie en wat ze zelf kunnen aanbieden en opvangen. Er volgt hierover nog meer informatie, gezien we dit tot 1 september verplicht zijn om af te stemmen met het Sportbedrijf.

Dit vind je misschien ook leuk...