Medisch team

Beste atleten en trainers van Ciko ’66,

We zijn trots om, na overleg met het bestuur, jullie te mogen aankondigen dat we met onze praktijk Topsportief gaan starten als medisch team bij Ciko ’66.

Graag stellen we ons even voor. Bij onze praktijk werken 3 fysio’s (Olaf van den Bergh, Joost Vollaard en Jan Horn), allen met veel ervaring met het begeleiden en behandelen van atleten van recreatief tot internationaal topniveau. Zo werken we alle drie bij Global Sports, het atleten-managementbedrijf van Jos Hermens, waarbij we de atleten begeleiden op internationale toernooien (Spelen, WK’s), grote marathons en Diamond Leagues.

In Arnhem werken we al jaren samen met o.a. de teams van Steven Nuijtinck, Honore Hoedt en John Jansen. Olaf en Joost zijn jarenlang ook zelf atleet geweest. Onze praktijk bevindt zich in het fitnesscentrum Healthclub Heijenoord, aan de Amsterdamseweg 107 in Arnhem. Zie ook onze website www.topsportief.nl voor meer info.

In overleg met het bestuur zijn we ook een aantal avonden in de week aanwezig op de club; maandag- en woensdagavond van half 5 tot half 8.

Als je een afspraak wilt inplannen op een van de avonden bij Ciko of bij onze praktijk, bel of app dan even met Joost op nr. 06-46181550. We staan we voor jullie klaar!!!

Tot ziens, het Topsportief-team.