Heerlijke atletiekdag voor Ciko pupillen

6 juni, Wijchen. Door: Martijn Thalens

Op een schitterde zonovergoten zaterdag de negende juni 2018 trok een groep enthousiaste pupillen richting Wijchen om daar de tweede stedenwedstrijd van het seizoen te doen. De pupillengroep die aan de wedstrijden mee doet wordt langzaam groter (bedankt trainers!).

Bente, Lieve, Mees, Ruben, Senna, Wessel, Abel, Mela, Mare, Kristel, Mila, Roos, Jack, Nassim, Mikael en Tristan mochten beginnen met een estafette. Omdat het een Atletic Champs wedstrijd was konden ze daarna slingeren, vortexwerpen, hordelopen, meedoen aan de pendelestafette, hoog en verspringen en een duurloop doen van 4 minuten (C en B- pupillen) en 6 minuten (A-pupillen). Dat leverde een karrevracht aan persoonlijke records op.

Bijzondere prestaties waren er volop. Jack (B-pupil) die met zijn hak de lat raakt op een hoogte van 1 meter 15 (toeschouwers waren al in de juichfase) maar met een hoogte van 1 meter 10 zeer tevreden mag zijn. 3 A-junior meiden ( Mila, Senna en Lieve) die meer dan 1300 meter rennen in 6 minuten. Bij vortex: Abel (21,5 meter), Bente (19 meter), Mikael (17 meter) en Tristan (16,5 meter) waren de prestaties van grote klasse.

De volgende wedstrijd is op 30 juni in Arnhem en we hopen dat alle pupillen er zullen zijn. Inschrijven is nog mogelijk via een mailtje.

Dit vind je misschien ook leuk...